27 Ocak 2012 Cuma

Sivas'ın Yollarına

Süper Ligde en büyük puan farkı 8 puanla 3. ile 4. arasında. Gerçekten güzel futbol oynayan takımlardan oluşan ve oldukça uzun olan " play-off un 4. takımı adayları listesinde" Sivasspor paramparça ettiği tabularıyla fazlasıyla dikkat çekici.2004 Yunanistan'ının Türkiye kulüp temsilcisi olarak bilinen Sivasspor takımı bu "lekeden" arındı ve Trabzonspor ile beraber ligin en golcü 2. takımı olarak belki de tarihinde ilk kez "sempatik" bir şekilde yoluna devam ediyor.

Geçen sezon sonunda düşmekten son anda kurtulan bu takım bugüne baktığımızda pozitif futbolun ilkelerine elinden geldiğince bağlı kalmaya çalışan bir tablo sergilemekte.Rıza Çalımbay’ın sihirli değneği mi yoksa değişen futbolcu profilinin sindirilmesi midir bilinmez ama bu yeni Sivasspor’un bütün maçları merakla beklenir oldu. Çok güçlü bir forvet olan Eneramo ve arkasında oynayan teknik kapasitesi yüksek Grosicki bu takımda başı çeken oyuncular olarak göze çarpıyor. Öne de geçse geriye de düşse Sivasspor her rakibi için korkutucu bir takım pozisyonunda.

3 yorum:

Erhan Şahin - 070110008 dedi ki...

gerçekten çok doğru bi noktaya değinmişsiniz..her hafta digiturk ekranlarına kilitlenip ailecek sivassporun maçlarını bekler olduk..bize tekrardan bu duyguları yaşatan öncelikli olarak rıza çalımbaya ve tüm sivasspor yönetimine teşekkürü bir borç bilirim..size de çok teşekkürler paylaştığınız bu güzel yorumlar için:)

ercan dedi ki...

Başlığa bayıldım:)

Oğuzhan dedi ki...

başlık gerçekten bir fanatik, fotomaç ayarında olmuş yani