21 Şubat 2012 Salı

Nöbetçi Golcü Semih


Bir santrafor için gördüğü destek ve süreklilik çok önemlidir. Formasını giydiği takımın taraftarları,teknik heyeti ve yönetimi ona güvenmeli ve inanmalıdır. Gol atmaya başladığında devamı adına teşvik edilmeli ve oynatılmalıdır.
Bu gerekliliklerin eksikliğinden en çok çeken oyuncu hiç kuşku yok ki Semih Şentürk'tür. İyi bir Fenerbahçe taraftarı olduğu her halinden anlaşılan ''Nöbetçi'' forvet yapabileceği her şeyi yapsa da gelen hiçbir hocanın desteğini alamamıştır. Sonradan girip çeviridiği maçların ardından yeniden kurtarıcı mevkinde oynadı ya da ilk 11 şansı iki üç kere verildikten sonra ''Sadece sonradan girip oynayabiliyor'' damgası vuruldu.
2007-2008 sezonunda gelen gol krallığı ve Euro 2008'deki üst düzey performansı Avrupa kulüpleri tarafından ''Keşfedilmesini'' sağladı. Belki anlaşma sağlanamadı belki de tercihini artık as oyuncu olabileceğini düşündüğü için Fenerbahçe'den yana kullandı ama maalesef ki devam eden yıllarda tabloda her hangi bir değişiklik görülmedi. Geçtiğimiz günlerde okuduğum Roberto Carlos'un Anzhi'ye Semih'i önerdiği haberi sanıyorum ki herkesin yüzünde acı bir tebessüm oluşturmuştur. Çok geç kalınmış ama yine de pozitif bir adım olabileceğinin yarattığı acı bir tebessüm. Haberin asparagaslığı bilinmez ama inanmak istediğimiz bir haber.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

çocuklar iyi iş yapmışsınız tebrikler sürekli takip ediyorum.

ercan dedi ki...

Yine güzel bir yorum, iyi bir tespit:)

büyük esnaf dedi ki...

Evet, acı bir tebessüm:)