4 Aralık 2012 Salı

Süper Lig 14.Hafta



HAFTANIN TAKIMI TRABZONSPOR
                                     
                             

Sene içinde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve orta sıralardan kurtulamayarak taraftarlarını memnun edemeyen Trabzonspor geçen hafta aldığı farklı Eskişehir mağlubiyetinin yaralarını bu hafta hızlı sardı. Haftanın son maçında Gençlerbirliği deplasmanında 4 golle galibiyete uzanan bordo mavili ekip farklı galibiyetiyle haftanın takımı ünvanına da sahip oldu. Gençlerbirliği ise iki hafta üst üste 4 gol yiyerek hızlı bir düşüşe geçmiş durumda.

HAFTANIN KAYDA DEĞER TAKIMI : İSTANBUL B.B



Abdullah Avcı ekolünün devamı olması umuduyla Arif Erdem ‘i takımın başına getiren İ.B.B. ‘nin hayalleri maalesef boşa çıktı ki yeni sezona Carvalhal ile başlama kararı alındı. Onun ekibi de beklentilerin çok altında kalınca Bülent Korkmaz dönemine başlandı. Yeni ekip bu hafta beklenen galibiyete Sivasspor karşısında kavuştu. Ligimizin hep korkulan ve de keyif veren takımı olan İ.B.B. ‘nin eski günlerine dönmesi ligimize daha fazla tat katacaktır.

HAFTANIN GOLÜ :  Sinan Kaloğlu – S.B Elazığspor

AVRUPA FUTBOLUNA GENEL BAKIŞ : 

İspanya’da bu hafta Barcelona A.Bilbao’yu 5-1 ile geçerken haftanın en önemli maçında Madrid derbisini Real Madrid 2-0 ile kazandı. İngiltere’de kötü sonuçlara devam eden Arsenal ve Chelsea’ye taraftarlardan tepkiler vardı. M.United ise City’nin puan kaybettiği haftada rakibini 4-3 ile geçerek zirvedeki yerini güçlendirdi. Almanya’da haftanın maçında B.Münih kendi sahasında Dortmund ile 1-1 berabere kaldı. Avrupa genelinde bu hafta oluşan gol krallığı şu şekilde :
Messi             21
İbrahimoviç  14
C.Ronaldo     13

HAFTANIN KARESİ :



Hiç yorum yok: