1 Ekim 2012 Pazartesi

Süper Lig 6.Hafta

HAFTANIN TAKIMI : ORDUSPOR


Hector Cuper geldiğinde yakaladıkları çıkışı bu sene de sürdürüyorlar. Bu hafta kendi sahalarında oynadıkları maçta, ligin lideri ve şu andaki en iyi takımı olarak gözüken Galatasaray'ı 2-0'lık net bir sonuçla geçtiler. Özellikle Galatasaray karşısında gösterdikleri taktiksel beceriyle Galatasaray'ın rahat oynamasını engelleyip, eksiklerini iyi değerlendirdiler. Galatasaray galibiyetiyle ligin tek namağlup takımı konumuna gelen Orduspor bu performansın sürmesi halinde ligin devamında da sürpriz bir başarı elde edebilirler.

HAFTANIN KAYDA DEĞER TAKIMI : GENÇLERBİRLİĞİ


Geçen hafta Eskişehirspor galibiyetiyle kötü gidişata bir son vereceğini hissetiren Kayserispor karşısında son derece akıllı ve dominant bir futbolla 4-0 gibi net bir galibiyet alan Gençlerbirliği Fuat Çapa önderliğinde ligin önemli takımlarında biri olmaya devam ediyor. Yıllardır ligimizin tehlikeli ve bir o kadar da sempatik takımı olan Gençlerbirliği'nin yatırımlarının sonuca ulaşmasına az kaldı gibi duruyor.

HAFTANIN OLAYI : Alex de Souza


HAFTANIN GOLÜ : Hasan Kabze - Orduspor


AVRUPA FUTBOLUNA GENEL BAKIŞ :

İngiltere'de Tottenham M.United'ı nefes kesen ve 3 dakikada 3 golün olduğu karşılaşmada zor da olsa yenmeyi başardı. Almanya'da son şampiyon B.Dortmund lige çok iyi başlayamasa da bu haftaki 5-0'lık galibiyetleriyle B.Münih'e dişlerini göstermiş oldular. İspanya'da Barcelona 2-0'dan geldiği maçı muhteşem bir geri dönüşle kazanarak liderliğini sürdürdü. İkinci sırada bu sezon etkili futbolunu devam ettiren Atletico Madrid bulunuyor. Lige kötü başlayan Real Madrid ise Deportivo karşısında 5 golle patlama yaptı. Bu hafta Avrupa Liglerinde oluşan gol kralığı şu şekilde:

Falcao         7
İbrahimoviç  7
Messi           6
Ronalda       6
Demba Ba   6
Cavani         6
Mandzukic   6

HAFTANIN KARESİ :




Hiç yorum yok: