20 Mayıs 2012 Pazar

EURO 2012


8 Haziran'da 2012 Avrupa Şampiyonası Ukrayna ve Polonya'da başlayacak. Dünya'nın en prestijli ikinci turnuvası olan Avrupa Şampiyonasında Avrupa'nın devleri yine kozlarını paylaşacak. Bu sene turnuvada Avrupa'nın en önemli yıldızları sahne alacak. Almanya'dan Mesut Özil, Mario Gomez ve Schweinsteiger; İspanya'dan Xavi, İniesta ve Casillas; İngiltere'den Rooney ve Gerrard; Hollanda'dan Robben ve Van Persie; Fransa'dan Ribery ve Benzema; İtalya'dan Buffon ve Di Natale; Portekiz'den Cristiano Ronaldo; Hırvatistan'dan Modric; Çek'lerden Cech; İsveç'den İbrahimoviç; Yunanistan'dan Karagounis; Rusya'dan Arshavin; Danimarka'dan Agger; İrlanda'dan Robbie Keane; Ukrayna'dan Tymoshchuk ve Polonya'dan Lewandowski'yi keyifle izleme şansını bulacağız.


Biz de erdemguney olarak 21 Mayıs Pazartesi'nden itibaren 8 Haziran'a kadar her gün bir takımı detaylı olarak inceleyeceğiz. Takımların finallere nasıl geldiklerini, kadrolarını, önemli isimlerini ve turnuvadaki şanslarını değerlendireceğiz.

Ayrıca 22 Mayıs Salı günü saat 20:00-22:00 arası http://www.radyo.boun.edu.tr/ adresinden dinleyebileceğiniz radyo programımızda da EURO'12 den ve katılan her takımdan detaylı olarak konuşacağız.

Hiç yorum yok: